Arminu Hodžiću dvije titule od Sportskih novosti

Iza bh. napadača je sjajna godina

Arminu Hodžiću dvije titule od Sportskih novosti

A. Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac i napadač Dinama, Armin Hodžić, u prvom dijelu aktuelne sezone potvrdio je svoj kvalitet.

Iza Armina Hodžića je sjajna godina, a iako prije početka sezone nije bio u prvom planu trenera Dinama, Zorana Mamića, uspio se izboriti za svoje mjesto pod maksimirskim suncem.

Svaku ukazanu priliku Hodžić je iskoristio na najbolji mogući način, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa se počeo povezivati i sa nekoliko ervopskih klubova.

Međutim, to nije sve, odnosno ugledne Sportske novosti su danas objavile članak u kojem su analizirali prosječne ocjene svih igrača HNL-a, a naš napadač je odnio pobjedu u dvije kategorije.

Naime, Hodžić je najviše ocijenjeni fudbaler HNL-a sa prosječnom ocjenom 6,81, a ujedno je i najbolje ocijenjeni mladi igrač.

Treba nadodati i da je veznnjak Hajduka i bh. reprezentacije Tino Sven Sušić s obzirom na prosječnu ocjenu (6,34) uvršen u idealni tim prvog dijela HNL-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti