Arnautović: Možemo ostati neporaženi

Mladost gostuje Kozari

Arnautović: Možemo ostati neporaženi

M. Jakovljević

U Velikoj Obarskoj već je prežaljena BHT Premijer liga BiH.

Mladost u doigravanju za društvo najboljih zauzima drugu poziciju sa sedam bodova manje u odnosu na vodeću Krupu, a naredno kolo za tim iz Velike Obarske donosi gostujuću utakmicu protiv Kozare. 

U prvoj utakmici Mladost je savladala Kozaru sa visokih 4:0, tako da domaćin želi pobjedom revanš.

"U Gradišku putujemo da se nadigravamo i da ostvarimo povoljan rezultat. I mi i oni ćemo igrati bez pritiska, tako da očekujem dobar fudbal. Iza nas je jedna naporna sezona, borili smo se sportski, ali na kraju nismo uspjelu u svom cilju. Sada želimo biti drugi, što ipak nije neuspjeh. Ubijeđen sam da možemo u ovoj utakmici ostati neporaženi", kazao je prvotimac Davor Arnautović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi