Arnautović: Sve se može brzo i lako promijeniti

Ne zna ostaje li u Stokeu

Arnautović: Sve se može brzo i lako promijeniti

Fudbaler Stokea Marko Arnautović govorio je za britanske medije o svojoj budućnosti u ovom klubu.

Austrijanac je istakao kako se još ne zna hoće li ovog ljeta napustiti Stoke, ali je poznato da u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 12,5 miliona funti, što nije prevelik novac za fudbalera koji iza sebe ima odličnu sezonu.

"Još uvijek ne znam hoću li ostati u Stokeu. Imam klauzulu, ali neću donositi odluke bez konsultacija sa upravom svog kluba. Fudbal je takav da se sve može lako i brzo promijeniti", rekao je zagonetni Arnautović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stav Stokea je takav da žele što prije znati Arnautovićev status, pa bi u narednih desetak dana sve trebalo biti mnogo jasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi