Ireland doživio tešku povredu na treningu

Fudbaler Stokea slomio nogu

Ireland doživio tešku povredu na treningu

Endin Čaušević

Fudbaler Stokea, Stephen Ireland, završio je svoju sezonu jer je danas doživio tešku povredu na treningu.

Stoke do kraja sezone u Premiershipu očekuje još jedna utakmica u koju ulaze bez Irelanda koji je danas doživio tešku povredu na treningu svoje ekipe.

Ireland je doživio težak lom noge na današnjem treningu, te će nekoliko mjeseci biti van terena. Nekadašnji fudbaler Manchester Cityja i Aston Ville ove sezone odigrao je 16 utakmica u svim takmičenjima za Stoke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Stoke je stigao u januaru 2014. godine nakon šest mjeseci posudbe iz Aston Ville. Ovog 29-godišnjeg fudbalera očekuje duža pauza, te možda i odlazak iz Stokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi