Arogantan oproštaj Halilovića od HSV-a
EPA

Prešao u Las Palmas

Arogantan oproštaj Halilovića od HSV-a

Alen Halilović vratio se u Španiju nakon neuspješne epizode u HSV-u. 

Mladi hrvatski fudbaler će u Las Palmasu boraviti na posudbi do ljeta 2018. godine, a ovo će mu ujedno biti prilika da se vrati na stari kolosijek nakon neuspjeha u HSV-u koji je bio više nego evidentan. 

Ipak, čini se da Halilović vidi stvari drugačije i poruka koju je poslao nakon što je sletio u Španiju je u njemačkim medijima ocijenjena kao arogantan oproštaj. 

"Šampioni vjeruju u sebe, čak i ako to niko drugi ne čini", poručio je Halilović, kojem ugledni Bild spočitava da je upravo ta naglašena samozaljubljenost bila presudna za njegov sportski debakl u HSV-u. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Halilović je ranije imao priliku igrati u Španiji za Sporting  Gijon te rezervni tim Barcelone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti