6

Komentari (6)

topnik1980
Evo guzije hahahaha nesto mu mali utd gubi bodove od najstarijeg londonskog kluba a on nek procita ko je taj
DOKTOR_GAZ_
Kad vec pises, onda tacan podatak je da NISU POBJEDILI KNOCK-OUT utakmicu na domacem terenu pod AR567OM..dakle 0 pobjeda u toj fazi, 0 suteva u okvir gola protiv PORTA, 0 EVROPSKIH TROFEJA..ali u glavama prosjecnog navijaca AR567ALA nema mjesta za CINJENICE..sportski pozdrav, brzo ce REVANS, pa ce i zvanicno ISPASTI..
Tutumaca
epilepsije iz portugala smjesnoca svaki korner 7 igraca na podu
Tutumaca
Bumo se videli na uzvratu naguzim ti mamu
DOKTOR_GAZ_
Fudbal se igra za golove..samo vi za kornere..u ostalom 0 suteva u OKVIR GOLA, 0 LIGA SAMPIONA O LIGA EVROPA, O KONFERENCIJSKIH LIGA..sve to AR567AL..i ne budi PROST, i NEWCASTLE JE LJUT, bit ce po GUZII..
topnik1980
*****u nema te???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.