15

Komentari (15)

DR.Gazija.
Napisem ISTINU O AR678ALU, i dobijem 13 prijava, bruku psovki..ali nece me POKOLEBATI..samo ISTINA, dokazao sam da sam doktor ua LONDONSKU NEJAC..godinama govorim gdje ce ZAVRSITI na kraju sezone, bez greske..pozdrav za MISEVE koji su se OPET NAFURALI, kao da su PRVO MJESTO i bjeze 15 bodova..realnost je drugacija, od 9 mjesta PA DOLE, kada vam DOKTOR kaze..
Zgrege
Kad ces crknut neuspjeli abortusu
Sanin_Mostar
Dedo bi moj odigrao jednu dobru utakmicu nakon 50 kriminalnih...
Viper20
Čestitke od navijača Utda
DR.Gazija.
U derbiju DONJEG DIJELA TABELE između bogatok kluba AR678ALA i VELIKANA ASTON VILE, pobjedu je odnjela LONDONSKA NEJAC..Opet se UPALILA LAZNA NADA, PRORADILO JE lafo zajednistvo..u sustini to ce biti dovoljno AR678ALU da bude SAMPION, ali od 9 mjesta PA DOLE..Vas doktor..
Secerko
@DR.Gazija. BEEEEEEEEEE BEEEEEEE BEEEEEEEEEEE BEEEEEEE BEEEEEEEE BEEEEEEEEE
Brzi_30
Brzi_30
Fukaro za koga navijas?
Chico
Dr. GUZIJAGA navija za londonsku plastiku, inace rusku prciju poznatiju kao CSKA London, kojoj je plafon bio plasman u ligu sampiona dok se kao ravaku nije prodala ruskom oligarhu
Pajkan
tbra
Popusis ga ti nama gazijo pickice
Brzi_30
Gazija na aparatima! Pusi ga gazijaaaaa
DR.Gazija.
Sine moj, od 9 mjesta PA DOLE..vidim novi si, pa nisi upucen..
ragge
Arsenal promjenjiv uvijek, nekad se ne mogu sastat sa loptom a nekad odigraju odlicno kao veceras
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.