17

Komentari (17)

Jasminn
Vidio ambicije kluba i razocaro se. Ima finih godina, taman dok zavrsi ugovor ici ce u penziju. Uhvatio uzivati u zivotu. Koliko god da daje od sebe malo ili puno plata je ista. Imao je primjer u Ozilu
ako1986
Pa ko god da dode u Arsenal propadne to je zadnjih 5 godina kanta od kluba nazalost
Nele.
Dobar je on igrac al tamo jednostavno nema s kim, mislim da je ove sezone Arsenal naj losiji jos od vremena Vengera.
opasni_medo
Podrška za 148_GA za 148. profil, neprikosnoveni kralj banova. A u pogledu ankete, Arsenal je bliže putu za Championship nego Champions League.
user1604593678
Glasao sam da nema šanse da budemo među top 4 i to je sasvim realno pored city chelsea liverpool i united Žalosno je u kakvu smo situaciju došli da igrači koji primaju ogroman novac ne žele da idu(slučaj Ozil) a oni koje hoce da dovedu nece zato što ne igramo evropska takmičenja. Samo da pozdravi doktor zijagu i da mu se na je be m mamice.pozz
King_Kenny
...ja ne vjerujem da ce niti ni u top 10.
miki30
Pa et džaba čovjeku spominješ mamicu kad si i sam potvrdio ovim komentarom ono što je čovjek čitavo vrijeme pisao! Džaba ga samo banuju!
Mahatma.Barbie
Fakat gdje je onaj zijaga nestao? Moguće da se spremao za paradu, pa ga nema nešto da komentariše.
Malmi_Suomi
@@miki30 upravo tako. Banuju ga što nekada malo pretjera i što je dosadan ( kao i ja u nekim stvarima) kada je u pitanju Arsenal.
Ali sve što je pisao " STOJI" i da je ( nisam navijač ali i ne mrzim Arsenal) Arsenal " propao ko kauč sa ovakvom politikom kluba. Čuj 300 milja , žalosna ti Švicarska pa i Barcelona bi bankrotirala - : )). I da, + vjerovatno što hinjski pišu mailove pa vrše pritisak na redakciju. MOJE MIŠLJENJE.
@@miki30 pozzz drug
miki30
Malmi_Suomi svako od nas ima različito mišljenje i to je ok, i nemožemo svi navijati za isti klub, ali frajer nije nikad nikog uvrijedio niti bože sačuvaj nekom nešto opsovao. A da nepričamo šta su njemu sve psovali i koliko puta banovali zbog nekih stvari vezanih za sport, tačnije fudbal i Arsenal. Pozzz i tebi drug.
miki30
Vidiš minusa od paćenika, i to na neki sasvim normalan komentar.
Malmi_Suomi
@miki30 vidim drug , sve mi je jasno.
Treba imati bar malo strpljenja pa pročitati @Svojprisebi šta piše i to smeće na Sibir poslati.
NEGIRA GENOCID U SREBRENICI hejjjjjjj to je za Haga koji je i sam donio takvu odluku tj presudu.
Ss.ba je NAŠ moj portal i tu sam sa zadovoljstvom ali ove treba " istri****ti " a imamo i Inzkov zakon.
Sve najbolje drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti