Arsenal bira igrača mjeseca, a komentar Podolskog je samo pogoršao situaciju

Svjesni su da su napravili veliku grešku

Arsenal bira igrača mjeseca, a komentar Podolskog je samo pogoršao situaciju

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna u utorak su u gostima deklasirali Tottenham sa 7:2 u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka.

U Londonu je briljirao Serge Gnabry koji je Tottenhamu postigao čak četiri pogotka. Navijačima Tottenhama to je posebno teško palo jer jer Gnabry nekada igrao za ljutog rivala Arsenal.

Međutim, u Arsenalu nisu imali strpljenja s njim i na veliko iznenađenje odlučili su ga prodati prije tri godine ekipi Werdera. Ipak, Gnabry je pokazao koliko vrijedi i trenutno je jedan od ključnih igrača minhenskog Bayerna.

Arsenal je na društvenim mrežama "pecnuo" i njihov nekadašnji igrač Lucas Podolski. Naime, Topnici su objavili igrače koji su kandidati za igrača mjeseca i fanovi Arsenala mogu glasati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Podolski je odlučio da komentariše i objavio je fotografiju Gnabryja aludirajući na to da je londonski klub napravio veliku grešku njegovom prodajom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Šta bi ti rekla, Khalifa?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti