Aubameyang žestoko uzvratio Watzkeu: Gospodine, Vi ste klaun!
(Foto: EPA)

Nakon što ga je prozvao

Aubameyang žestoko uzvratio Watzkeu: Gospodine, Vi ste klaun!

M. Šljivak

Hans-Joachim Watzke, prvi čovjek Borussije iz Dortmunda, otvoreno je prozvao Pierrea-Emericka Aubameyanga zbog odlaska iz kluba.

Gabonac je u januaru 2018. godine pojačao Arsenal u transferu vrijednom oko 65 miliona eura, ali Watzke tvrdi da je Aubameyang otišao zbog novca u London.

"Radi odlične stvari u Arsenalu i sretan je kada pogleda svoj bankovni račun, ali utorkom i srijedom Ligu prvaka gleda na TV-u i sigurno mu je žao zbog toga", rekao je Watzke.

Aubameyang nije šutio. Na Twitteru je uzvratio Watzkeu i nazvao ga je klaunom.

"Bolje je za Vas da nikad ne kažem zašto sam zaista napustio Dortmund. Gospodine Watzke, vi ste takav klaun. Sjećam se kada ste rekli da nikada nećete prodati Ousmanea (Dembele), ali ste potom vidjeli više od 100 miliona i prvi ste pristali. Ne pričajte o novcu i molim vas pustite me na miru", napisao je Aubameyang.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aubameyang je član Borussije bio četiri i pol godine.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hahahah kakav je car Obamejang!!! Konacno da neko ****ima njemackim odgovori na pravi nacin! Ova ****a sto rade u njemackim klubovima su obicni kriminalci, a njemacka original bosna... koliko se to samo nakralo, ****m im sve!!! TOOO OBAMEJANG
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi