12

Komentari (12)

DOKTOR_GAZ_
Cesto se desi u danasnjem fudbalu da neki MANJI KLUB pobjedi VELIKANA..upravo se to desilo Velikanu Chelseau..AR567AL je ovom pobjedom osigurao TOP5, Chelseau treba ozbiljan RESTART..
nakopitam
Koga boli kita za seljacku ligu i njihove derbije? Gledanija arapska liga od ove bruke
Tutumaca
Zasto je pratis i prvi komentiras
nakopitam
Ja sam indijac
StarMoVe
Valjda se vraća se ponovo na staro, prošlo je vrijeme plastike i Abramoviča a zna se ko je dominirao dok on nije došao i ko je najtrofejniji tim Londona!!
Bond099
Ovi što govore nema veze i ako ne osvoje bitno da ekipa bla bla,, budimo realni cijelu sezonu prvi i sada na kraju izgube katastrofa veliko razočarenje
green_dragon
Sobzirom na sirinu klupe ja sam mislio da ce i ranije krenuti padati....pa samo pogedaj klupu Citya i pogledaj klupu Arsenala...ako si i malo realan sve ce ti biti jasno...tako da na kraju super sezona za Arsenal kako god da zavrsi
Bond099
Brate cijelu sezonu pucas prvo mjesto ovo ono i kao kasnije haj dobro je i drugo ne zezaj
green_dragon
Javi se Gazija SMRADU RASPALI....satra ova NEJAC ove tvoje VELIKANE......hahahaahahaha
Eldoo13
Nema veze ako i ne osvojimo titulu,bitno da ekipa napokon lici na nesto. Dzaba neki ovdje pljuju po Arsenalu kao da ce to nesto promijeniti kod nas sto navijamo.
Sars33
3:1 nije razbijanje
Gigatron
Da si gledo utakmicu nebi se bunio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.