5

Komentari (5)

yossarian
@PRAVIGAZIJA Niko te ne prijavljuje zbog "mišljenja", svaka kretenuša ima pravo iznijeti svoje mišljenje pa i ti. Jednostavno si dosadna, spamaš, zamaraš....
yossarian
Neoboriv argument je da si bolesna MiaGazija. Ama baš nijedan komentar na zadnjih 1000 vijesti o Arsenalu (u to ne računam tvoje bolesne ispade) nije bio pozitivno intoniran. Svi se slažu da Arsenal nema igre, nema trenera, nema ekipe, nema dovoljno dobrih igrača i ništa od toga nije sporno. I svi se slažu da si bolesna. Svađaš se sa izmišljenim likovima tražiš da ti izmišljeni likovi podastru "ARGUMENTE", a niko ništa lijepo nije rekao za igru Arsenala. Eto ti neoboriv argument za tvrdnju da si bolesna. Idi liječi se, objavljuj slike na Instagram, tamo nećeš skupljati minuse i prijave. Zna se šta nudiš i pošto.
PRAVIGAZIJA
Nema POBJEDA, TROFEJA...NEMA CEGA NEMA U 56SENALU...sta bi sa pocetkom prvenstva? Rekao sam vam gdje cete biti..
yossarian
Ja sam tačno gdje sam planirao biti, gdje je Arsenal ne interesuje me, klubovi su korporacije koji žive na račun infantilnosti armije navijača. Ti bi trebala biti u nekoj ustanovi, potrebna ti je konstantna njega. Ne vjerujem da si u stanju procijeniti ko je u ovoj shemi na gubitku.
ragnarrsonn
Nije pod pritiskom, cilj mu je samo do kraja sezone pronac idealnu formciju za tim i pojacat se na ljeto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.