Arsenal dogovorio Lemara, Monaco ga ne pušta
Foto: EPA

Potencijalno pojačanje u Londonu

Arsenal dogovorio Lemara, Monaco ga ne pušta

Midhat Šljivak

Ekipa Arsenala će u narednu sezonu uči s nešto drugačijim sastavom u odnosu na prošlu.

Londonski tim već je angažovao dvojicu sjajnih fudbalera i dres Topnika su obukli Sead Kolašinac, te Alexandre Lacazette.

Novi član ekipe s Emiratesa mogao bi uskoro postati i Thomas Lemar. Zvijezda Monaca je dogovorila uslove oko ugovora s ovim timom, ali za sada francuski prvak ne pušta 21-godišnjeg veznjaka u London.

Monaco je prvobitno odbio ponudu od 30 milliona funti za Lemara, a iako je Arsenal povećao ponudu za deset miliona, ponovo je dobio odbijenicu Kneževa.

Ipak, očekuje se da Topnici uskoro pošalju novu ponudu. Wenger je veliki obožavatelj igre sjajnog fudbalera, pa bismo i njega vrlo lako mogli gledati u dresu Arsenala u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lamar je prošle sezone postigao 14 golova i isto toliko puta je i asistirao, a ugovor sa Kneževima ga veže do 2020. godine

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi