Lacazette: Moji snovi su se ostvarili

Francuski napadač nakon potpisivanja ugovora sa Arsenalom

Lacazette: Moji snovi su se ostvarili

D. Rakanović

Francuski napadač Alexandre Lacazette potpisao je petogodišnji ugovor sa Arsenalom u koji je stigao iz Lyona za 52 miliona funti. 

Lacazette je nakon potpisivanja ugovora izjavio da je ispunio svoje snove dolaskom u Arsenal. 

"Naravno, vrlo sam sretan i ponosan na svoj dolazak u ovaj legendarni klub. Kao dijete uvijek sam želio da igram u ovoj ekipi, zahvaljujući Thierryju Henryju i drugim francuskim igračima. Moj san se danas ostvario", poručio je Lacazette. 

Francuski napadač istakao je da će dati sve od sebe kako bi osvojili titulu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Volim istoriju Arsenala kao i činjenicu da je na čelu kluba već dugo isti glavni trener. To ukazuje na stabilnost. Osim toga, ovdje je nekoliko francuskih fudbalera koji će mi omogućiti da se lako prilagodim. Prema mom mišljenju Arsenal igrati najbolji fudbal u Engleskoj. Stvarno sam želio da dođem u ovaj tim. Želim da dam sve od sebe u svakoj utakmici i dokažem da zaslužujem da nosim dres ovog kluba. Želim učiniti sve što je moguće da osvojimo titulu", rekao je Lacazette.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi