Arsenal dovodi pojačanje iz Rome?

Mladi napadač Vučice na meti Topnika

Arsenal dovodi pojačanje iz Rome?

E. Čaušević

Čelnici Arsenala danas su objavili da imaju namjeru da u ljetnom prelaznom roku dovedu mladog napadač Rome Sadiqa.

Sadiq je ove sezone dobio nekoliko prilika za igru u dresu Rome, ali se dolaskom Luciana Spallettija izgubio iz prve ekipe Vučice. Sadiq je uspio i dva puta zatresti mrežu protivnika u dosadašnjem dijelu Serije A.

Arsenal je danas saopštio da ima namjeru da ovog napadača dovede na Emirates, a Romi će za njegove usluge ponuditi oko 13 miliona eura. Ipak, brzo je stigao i odogovor iz Rima, a čelnici rimske ekipe poručili su da za Sadiqa žele 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj mladi fudbaler je u omladinskoj Ligi prvaka postiga pet golova u devet nastupa, dok je dodao i sedam golova za juniorsku ekipu Rome.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi