Arsenal i Juventus u januaru prave zamjenu igrača?
Arsenal je spreman ponuditit Bellerina za Demirala

Topnici se žele pojačati u odbrani

Arsenal i Juventus u januaru prave zamjenu igrača?

S. Pašalić

Arsenal u januaru želi dovesti neka pojačanja za drugi dio sezone, a trenutno čini se najviše problema ima u odbrani.

Prema pisanju Calciomercata, londonski klub želi da riješi te probleme tako što će dovesti Meriha Demirala iz Juventusa.

Mladi Turčin je ovog ljeta stigao u Torino iz Sassuola za 18 miliona eura, ali s obzirom da je konkurencija u Juventusu velika, on je ove sezone upisao samo jedan nastup.

Iako Juventus vidi u njemu igrača za budućnost, Demiral bi mogao biti raspoložen za odlazak u Englesku kako bi više igrao, jer ga na ljeto očekuje i nastup na Evropskom prvenstvu.

Klub iz Londona je zato spreman da ponudi i Hectora Bellerina kako bi doveo Demirala u svoje redove.

Španac je imao tešku povredu u januaru ove godine zbog čega nije igrao 240 dana, ali se oporavio i odigrao je osam utakmica za Arsenal ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi