Arsenal ima plan sa Wilshereom

Trenutno na posudbi

Arsenal ima plan sa Wilshereom

Jack Wilshere će dobiti novi ugovor od Arsenala, potvrdio je novinarima u Londonu trener Arsene Wenger. 

Engleski fudbaler se trenutno nalazi na posudbi u Bournemouthu, a iako se špekulisalo da će po okončanju sezone ponovo promijeniti sredinu, to je demantovao Arsene Wenger poručivši da ga Arsenal želi zadržati. 

"Wilshere se dobro razvija i to me raduje. Odluka da pređe u Bournemouth je bila dobra za njega i redovno igra. Svake nedjelje postaje jači i to je tačno ono što mu je trebalo. Kada igrač kao što je Jack uđe u formu, onda počne da vam nedostaje. Namjeravamo da mu ponudimo produženje ugovora i trebalo bi da se sastanemo u novoj godini", kazao je Wenger. 

Wilshere je nekada važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Engleskoj, ali povrede su značajne usporile njegov napredak.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi