Mourinho pogodio Wengera gdje najviše boli

Ponovo provocira trenera Arsenala

Mourinho pogodio Wengera gdje najviše boli

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda prethodnog vikenda remizirali su na Old Traffordu protiv Arsenala (1:1) u meču 12. kola Premiershipa.

Izabranici Josea Mourinha imali su vodstvo protiv Topnika do samog finiša utakmice, ali su gosti uspjeli na kraju izjednačiti i osvojiti bod. Nakon meča došlo je do okršaja Mourinha i Wengera preko medija, a portugalski stručnjak danas je ponovo "bocnuo" menadžera Arsenala.

"Rekao sam nakon utakmice da Arsenal nije osvojio titulu Engleske već 14 godina. Ja samo bio prvak prije 18 mjeseci. Wenger u 14 godina nije uspio napraviti šampionski tim. Ja sam tu tek četiri mjeseca", rekao je Mourinho.

Sigurno je da će francuski stručnjak odgovoriti na ovu izjavu Mourinha, ali se navijači Arsenala pitaju kojim argumentima. Čini se da je Portugalac pogodio gdje najviše boli Wengera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi