Arsenal kontaktirao Raiolu zbog moguće razmjene igrača s Romom
Foto - EPA

Topnici žele završiti posao

Arsenal kontaktirao Raiolu zbog moguće razmjene igrača s Romom

M. Šljivak

Londonski Arsenal kontaktirao je poznatog agenta Mina Raiolu kako bi im pomogao u poslu s ekipom Rome.

Menadžer Topnika Mikel Arteta u svojim redovima želi vidjeti mladog nizozemskog fudbalera Justina Kluiverta i spreman je da rimskom timu ponudu zamjenu.

Umjesto Kluiverta Arsenal je spreman Romi da prepusti Henrikha Mkhitaryana, Armenca koji igra na posudbi u redovima rimskog kluba.

Zbog toga su iz redova londonskog tima odlučili da kontaktiraju poznatog menadžera kako bi što lakše završili ovaj posao i ovaj prijedlog će se naći na stolu rukovodstva Rome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neće biti iznenađenje ako Vučica prihvati ovu razmjenu, pa bismo tako vrlo lako mogli Kluiverta gledati u Premier ligi od naredne sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi