Odbrana Uniteda je smiješna i bez Maguirea, ali srećom po njih Cristiano Ronaldo još igra fudbal
Foto - Screenshot

Arsenal vodi na poluvremenu

Odbrana Uniteda je smiješna i bez Maguirea, ali srećom po njih Cristiano Ronaldo još igra fudbal

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick odlučio je na meču protiv Arsenala ostaviti na klupi kapitena Harryja Maguirea.

Na ovaj potez njemački stručnjak se odlučio jer je 29-godišnji fudbaler pod velikim pritiskom od strane navijača od kojih je tokom sedmice dobio i prijetnje bombom.

"Morao sam donijeti odluku između njih trojice (Lindelof, Varane, Maguire). Samo dvojica mogu igrati, a Harry je imao tešku sedmicu. Odlučio sam da ga odmorim i da krenu Varane i Lindelof", rekao je pred utakmicu Rangnick.

Međutim, iako je Maguire na klupi odbrana Crvenih đavola je već nakon tri minute pokazala da je i bez njega poprilično smiješna.

Ubačena lopta sa strane prošla je pored Varanea i Tellesa i došla je do Sake. Potom se iza leđa Dalota i Lindelofa iskrao Nuno Tavares i iskoristio je asistenciju Sake da zabije gol za 1:0.

OVDJE pogledajte gol kojeg je primio Manchester United.

Nova greška odbrane Uniteda stigla je nakon pola sata igre. Telles ruši Bukaya Saku u u kaznenom prostoru, sudija Craig Pawson pokazuje na bijelu tačku, a Saka zabija za 2:0.

OVDJE pogledajte drugi gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Srećom po United još uvijek fudbal igra Cristiano Ronaldo. Portugalac je u 34. minuti zabio gol za 2:1. OVDJE pogledajte taj gol.

Treba istaći da je ovo CR-u 100. pogodak u engleskoj Premier ligi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
Ja sudije i govana pa žasto se gleda VAR Arsenalu kod drugog gola 5 minuta a kad je čist penal za Manchester ne gleda se nikako sramota velika
3 7
Robijasi_It
Eh ovako novinaru nazalost al moram ti rec da ti se nakaram zenskog kolektiva u familiji.i svakom ko kaze da var protiv Manchestera donosi odluke necu da pisem nista za igru nego iskljucivo da ****m svakom ko bilo sta napise protiv Manchestera toliko
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti