Bukirao odmor života, kada je supruga saznala šta je uradio zbog Arsenala pozvala je hitnu pomoć

Napravio strašnu grešku

Bukirao odmor života, kada je supruga saznala šta je uradio zbog Arsenala pozvala je hitnu pomoć

Endin Čaušević
Teme:

Jedan od navijača Arsenala našao se u centru pažnje engleske javnosti jer je svojim potezom naljutio suprugu kao nikada prije i neće biti čudo ukoliko ona od njega zatraži razvod. Trebali su ići na odmor iz snova, ali je on sve na kraju upropastio i to zbog voljenog kluba.

Arsenal je u nedjelju pred svojim navijačima doživio šokantan poraz od Brightona sa 3:0 čime su čini se riješene dileme oko toga ko će na kraju ove sezone osvojti titulu prvaka Engleske.

Topnici su bili lideri većinu sezone, ali kada je bilo najpotrebnije podbacili su. Kiks protiv Brightona iskoristio je Manchester City koji je sada na odličnom putu da odbrani titulu prvaka u Premiershipu.

Mnogi su se nadali da će Arsenal nakon skoro 20 godina čekanja ponovo postati prvak Engleske, ali to se ove sezone neće desiti.

Navijači Arsenala već su ranije počeli da se spremaju za zadnju domaći utakmicu 28. maja protiv Wolverhaptona jer su vjerovali da će tog dana proslaviti titulu, ali svi ti planovi su im se na kraju obili o glavu.

Posebno se u centru pažnje našao jedan navijač Arsenala koji je prošle godine sa suprugom bukirao njihov odmor iz snova da bi ona na kraju saznala šta je uradio i skoro doživjela srčani udar.

Oglasi

On nije mogao da propusti meč protiv Wolverhamptona 28. maja vjerujući da će se tada slaviti titula i uradio je ono zbog čega bi njegova supruga mogla podnijeti papire za razvod.

"Prije skoro godinu dana sa suprugom sam bukirao porodični odmor na Mauricijusu. To je trebao biti odmor iz snova za nas i trebali smo ići 26. maja. No, onda sam saznao da našu zadnju utakmicu sezone igramo 28. maja protiv Wolverhamptona. Otkazao sam naš odmor kako bih bio na tom meču jer sam vjerovao da ćemo slaviti titulu", piše ovaj navijač i dodaje.

"Moja žena je totalno izgubila živce kada je saznala, čak smo i hitnu morali zvati jer joj nije dobro. Mislila je prvo da je u pitanju šala, ali nažalost nije tako. Čekali smo godinama taj odmor, a ja sam ga na kraju otkazao zbog Arsenala".

"Daj Bože da se desi neko čudo do kraja sezone i da osvojimo titulu, pa da imam barem neki izgovor. Molite se za mene".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal sva kola prije kraja ima četiri boda manje od lidera Cityja uz činjenicu da Građani imaju i utakmicu manje u odnosu na Topnike i jasno je da je potrebno veliko čudo da se na kraju na Emiratesu proslavi titula prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije