Nekada su sijali strah, sada su daleko od vrha: Navijačima hamburger naplaćuju 40 KM!
FOTO: Facebook

Navijači ljuti

Nekada su sijali strah, sada su daleko od vrha: Navijačima hamburger naplaćuju 40 KM!

Haris Zilić
Teme:

Arsenal se probudio na rezultatskom planu.

Topnici su na četvrtom mjestu u Premiershipu nakon 17 odigranih mečeva sa 29 osvojenih bodova.

U dobroj su formi, evidentno je da će se boriti za plasman u Ligu prvaka naredne sezone, ali navijače je naljutila organizacija domaćih mečeva.

Naime, klub iz Londona je stavio paprene i žestoke cijene za hranu i pića na štandovima oko Emirata na dan utakmice.

Tako je recimo u posljednjem domaćem duelu protiv West Hama hamburger bio čak 22 eura, što je izuzetno visoka cijena i za standarde u Engleskoj, a navijači su rekli da će bojkotovati kupovinu hrane i pića ako se nastavi sa divljanjem cijena u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Arsenala su počeli i sa raznim komentarima nakon ove situacije, a jedan od komenatara je glasio da toliko košta normalan porodični ručak.

Inače, Englezi su u posljednje vrijeme digli cijene hrana i pića koja se prodaju oko stadiona na dan utakmica, naravno zbog krize koja vlada u svijetu posljednje dvije godine, ali u Londonu su i više nego pretjerali.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi