Arsenal odredio cijenu za Mkhitaryana

Roma na potezu

Arsenal odredio cijenu za Mkhitaryana

E. Škorić

Londonski Arsenal spreman je da proda svog nogometaša Henrikha Mkhitaryana.

Armenski reprezentativac trenutno je na posudbi u Romi, ali na Emiratesu su spremni da ga prodaju na ljeto i navodno su odredili i cijenu.

Rimski klub želi zadržati Mkhitaryana na stalnoj osnovi i Arsenal nema ništa protiv da se pokrenu pregovori kako bi ovaj krilni igrač na kraju ipak postao punopravni član Vučice.

Uprava Arsenala traži 25 miliona eura za Mkhitaryana, unatoč činjenici da igračev ugovor vrijedi do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom na ovu situaciju, na Olimpicu mogu razmotriti druge mogućnosti, među kojima su i Stephan El Shaarawy i Mariano Diaz.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi