Arsenal ostaje bez kapitena Mertesackera?
FOTO: EPA

Tvrde britanski mediji

Arsenal ostaje bez kapitena Mertesackera?

  Arsenal bi u januaru mogao ostati bez kapitena Pera Mertesackera, objavili su britanski mediji. 

Njemački fudbaler već neko vrijeme ne konkuriše za sastav zbog povrede, a i kada bude spreman u decembru, pitanje je koliko će igrati imajući u vidu da štoperski tandem trenutno čine Mustafi i Koscielny.

Obzirom da je Mertesackeru 32 godine i da mu sljedećeg ljeta ističe ugovor sa Arsenalom, za očekivati je transfer tokom januarskog prijelaznog roka.

"Gledam unaprijed za sebe i svoju porodicu, mislim da ću intenzivirati razmišljanja o januaru. Postoji trenutak i kada morate razmišljati o drugim ponudama kada vam ističe ugovor", kazao je Mertesacker. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mediji ne isključuju Mertesackerov povratak u Bundesligu, gdje je već imao priliku igrati za Hannover i Werder. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi