5

Komentari (5)

DOKTOR_GAZ_
MISEVI U RUPAMA..samo pametuju kada nekom Burnleyu ili Palaceu daju 5 komada..kad ih neko PRESLUSA u Ligi sampioma, recimo Porto..onda pricaju o DRESOVIMA, sezoni bez poraza..a vec je 2024 godina, a oni u RANGU sa Leotarom po pitanju EVROPSKIH TROFEJA, dakle 0..
DOKTOR_GAZ_
Odite na forum AR567ALA..tu je prava FESTA...od kad je DRINA BILA MARKA, pricaju da ce nesto..stvarnost je takva da imaju ISTO EVROPSKIH TROFEJA kao Troglav i POSUŠJE, dakle 0..ali jos pricaju o SEZONI BEZ PORAZA, hhhaahaha
Galacticosi
Alme1921
Samo debili očekuju nesto od arsenala to samo englezi napusu kao i sve svoje "zvijezde"
DOKTOR_GAZ_
Oni ce ovo, ONI CE ONO..Cestitke VELIKANU PORTU na prolazu..0 suteva u okvir goa, 0 EVROPSKIH TROFEJA..pogodi o kome se radi, a NIJE PORTO..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.