Arsenal poslao prvu zvaničnu ponudu za jednog od najvećih talenata na svijetu!

Topnici žele da se pojačaju

Arsenal poslao prvu zvaničnu ponudu za jednog od najvećih talenata na svijetu!

Esmer Oštraković

Arsenal ove sezone igra zaista fantastično, te je jasno da će biti glavni kandidat za osvajanje Premiershipa uz Manchester City. Arteta želi da ostane u borbi za trofeje na više frontova, ali i priprema ekipu za naredne sezone, te već u januaru očekujemo nova sjajna pojačanja.

Dosta imena se povezuje sa Arsenalom u posljednje vrijeme, ali neka su potvrdili i specijalisti za transfere poput Fabrizija Romana i Davida Ornsteina.

U prošlom prijelaznom roku Topnici su se povezivali sa nekoliko nogometaša, a jedan od njih bio je i Mykhailo Mudryk.

Mladi nogometaš Shakhtara igra zaista nevjerovatno i ove sezone, a pažnju na sebe skrenuo je u prošloj sezoni.

Ove sezone je Mudryk odigrao devet utakmica u domaćem prvenstvu, te je postigao pet golova i upisao pet asistencija.

Šest utakmica odigrao je u Ligi prvaka u dresu Shakhtara, te je uspio postići tri gola, a njegov klub nastaviće takmičenje u Evropskoj ligi.

Oglasi

Arsenal traži nogometaša koji će predstavljati konkurenciju krilnim napadačima, Bukayu Saki i Gabrielu Martinelliju.

Upravo to vide u mladom Mudryku za kojeg je Shakhtar odredio cijenu od 60 miliona eura, te ne žele da razgovaraju ni o čemu drugom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici ga toliko žele, te su kako prenose inostrani mediji, poslali zvaničnu ponudu od 60 miliona eura i tako lopticu prebacili na njegov trenutni klub.

Ukoliko Shakhtar pristane na transfer, očekuje se da će sve biti završeno već u januaru, kada bi se Mudryk priključio timu Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Sretno u AR567ENALU, skupi MINUTA, pa onda u NEKOG VELIKANA..
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi