U Arsenalu gube kompas: Novim potezom su navijače ostavili u čudu
FOTO: EPA

Stiže treći golman

U Arsenalu gube kompas: Novim potezom su navijače ostavili u čudu

H. Zilić

Uprava Arsenala još je jednom iznenadila svoje navijače čudnim potezom.

Topnici su do kraja sezone angažovali golmana Matta Ryana, koji dolazi iz Brigthona na posudbu.

Ovaj potez Arsenala zaista čudi. Leno je "jedinica", Runarsson je rezervni golman, koji je ove sezone solidno branio u par mečeva i s pravom navijači Topnika postavljaju pitanje da li je treći golman prioritet, obzirom da Arsenal ima i dobru Akademiju. Mišljenja su da su "tricu" trebali dati nekom klincu.

Tu nije kraj. Ryan bi mogao potpisati ugovor s Arsenalom nakon isteka posudbe, što je provuklo špekulacije o eventualnom odlasku Lena, a već se spominjalo o njegovom povratku u Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Cemu toliko TEKSTOVA O klubu iz DONJEG DOMA? Lijepo bi bilo citati o Leicesteru, Leverkuzenu, Atalanti, Lyonu i svim ostalim klubovima koji su ispred ovog iz DONJEG DOMA...podrska za Odegarda, da se sto bolje pokaze i da se vrati u VELIKANA...lijepo je znati da postoje i MANJI KLUBOVI koji vracaju u zivot igrace koji bas ne igraju u VELIKANIMA...
1 6
Ryder7
Kakva hrpa gluposti. Ne znam koji ti fudbal gledaš, ako ti je Runarsson solidno branio? Za klub iz Engleske premijer lige sigurno ni blizu solidnog. Druga stvar je što Ryan nije došao da bude treći, nego drugi golman, jer se Arsenal na Runarssona očigledno ne može osloniti. A treća stvar, možeš li nam samo proslijediti jedan, dakle samo jedan članak gdje se "pominje" da će Leno otići. Jesi li to malo izmislio a?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi