12

Komentari (12)

jony1919
Ryan extra golman, bolji od obojice Arsenalovih
GAZIJASAISTOKA_
Cemu toliko TEKSTOVA O klubu iz DONJEG DOMA? Lijepo bi bilo citati o Leicesteru, Leverkuzenu, Atalanti, Lyonu i svim ostalim klubovima koji su ispred ovog iz DONJEG DOMA...podrska za Odegarda, da se sto bolje pokaze i da se vrati u VELIKANA...lijepo je znati da postoje i MANJI KLUBOVI koji vracaju u zivot igrace koji bas ne igraju u VELIKANIMA...
gallardo.la
Jao glupog komentara
SakeArsenal
@GAZIJASAISTOKA_ E nek' sam i ja doživio da nas ti pohvališ. Upravu si, Baš je lijepo znati da postoje klubovi koji vraćaju igrače u život. Lijepo je to od tebe čuti. Možda se popravljaš ko zna?
Gazija_debil
Da vas obavjestim Odegard je prema svemu sudeci potpisao ugovor sa Arsenalom
gunner1995
Da pratite Arsenal imalo kao sportska stranica znali bi da ovo nije gubljenje kompasa nego dobar potez, Runarson je kao amaterski golman u ukoliko bi se Leno povrijedio Arsenal ne bi imao golmana dostojnog Premier lige, tako da je ovo sasvim logicno a Matt Ryan je odlican golman i ako ga dovedu za stalno na kraju sezone i to je super potez
Ryder7
Nemaju kad pratit sportske klubove, moraju pratit Mehu Bašića, porno skandale i tako to, to su klikovi haha
Ryder7
Bešića* pardon
Ryder7
Kakva hrpa gluposti. Ne znam koji ti fudbal gledaš, ako ti je Runarsson solidno branio? Za klub iz Engleske premijer lige sigurno ni blizu solidnog. Druga stvar je što Ryan nije došao da bude treći, nego drugi golman, jer se Arsenal na Runarssona očigledno ne može osloniti. A treća stvar, možeš li nam samo proslijediti jedan, dakle samo jedan članak gdje se "pominje" da će Leno otići. Jesi li to malo izmislio a?
ADNAN_BRANKO
Svaka ti je na mjestu. Iskusan golman poput Ryan-a je nešto što je Arsenal davno trebao uraditi, Leno prvi, Ryan drugi golman, a Runarsson najvjerovatnije golman na posudbi dok kraja sezeno dok Ryanu ne istekne posudba. Odličan potez uprave Arsenala. Prije bi se reklo da sportsport gubi kompas.
Ryder7
Moj druže, sportsport je, nažalost, izgubio kompas godinama unazad, a nekad su bili ubjedljivo najbolji portal. Ovaj transfer je najavio komentator sa sportkluba, još prije nove godine. To je novinar, ali eto ovima je bolje pisati gluposti da bi imali članak.
gallardo.la
Uz to sve, ne zna se koji su navijaci u cudu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.