Arsenal spremio ponudu za Isca
Foto: EPA

Isco u Arsenalu?

Arsenal spremio ponudu za Isca

Midhat Šljivak

Ekipa Arsenala spremila je ponudu za zvijezdu Real Madrida Isca.

Kako navode engleski mediji, Isco je nezadovoljan u Real Madridu i ima namjeru da napusti Kraljeve ovog ljeta.

Arsenal spremno čeka Iscov odlazak. Spremili su ponudu i u narednim danima će je i zvanično uputiti na adresu tima iz Madrida.

Sjajni 23-godišnji fudbaler član je Real Madrida od 2013. godine. Iako se radi o jednom od najtalentovanijih fudbalera rijetko je dobijao priliku od prve minute u kraljevskom klubu..

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odigrao je u dvije sezone 66 utakmica, te je postigao 12 pogodaka, a u klub je stigao iz ekipe Malage.

U Arsenalu ga vide kao odlično pojačanje pred start nove sezone u kojoj tim Arsenea Wengera ima ambicije za osvajanje Premiershipa.

No, Isca osim Arsenala i žele drugi europski timovi. Manchester City je zainteresovan za sjanog veznjaka, kao i United, te Juventus.

Vrijednost ovog fudbalera procjenjuje se na 31 milion funti, a ugovor sa klubom iz Madrida ga veže do 2018. godine. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.