4

Komentari (4)

opasni_medo
@DOKTOR_Ga Treba se FOKUSIRATI, napraviti 127. profil i začas prokomentarisati par vijesti o Arsenalu prije novog BANA, iščupati bod protiv uvijek NEZGODNOG Doboj Kaknja, i još bod kod kuće protiv OPASNOG Radnika. Cilj je zavšiti iznad Tuzla City-ja pa ako opet uvedu Intertoto kup možda dobiti Asenal u 16. pretkolu.
deki666
Daj od.ebi vise seljacino... kako ti ne dopizdi vise, da svi seru po tebi. Me zasluzujes uopste da se bilo ko bavi sa tobom. Bas bi te volio vidjeti uzivo, pa da vidimo dali bi jos koji komentar pustio. Pa da je barem komentar. get a life
rifresh
Da čiste se od Europe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.