Arsenal u nastavku slomio Leeds, Kolašinac odigrao cijeli meč

FA Kup

Arsenal u nastavku slomio Leeds, Kolašinac odigrao cijeli meč

E. Škorić

Nogometaši Arsenala pobijedili su Leeds s 1:0 u meču 3. kola engleskog FA Kupa.

Topnici su u dosta teškoj utakmici na Emiratesu uspjeli da savladaju jednog od najboljih drugoligaških ekipa.

Leeds se pokazao u dobrom svjetlu, posebno u prvom dijelu kada je bio opasniji i konkretniji, ali je domaćin u nastavku ipak došao do gola kojim je izborio 4. kolo.

U meču u kojem je bh. reprezentativac Sead Kolašinac odigrao 90 minuta gol odluke postigao je Reiss Nelson u 55. minuti.

Arsenal će u 4. kolu FA Kupa igrati u gostima kod Bournemoutha i taj duel na programu je krajem mjeseca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Hahahaha, ne mogu vjerovati, likovi (Mia Khalifa, Gazija, Rainman11) gledali utakmicu. Da se dijele trofeji za zarađene banove likovi bi bili nenad****vi. Kakav Ferguson.
3 0
edinho
Ooooooooo......GAZIJAAAAAA(SMRADU)......nesto se nejavljas.....izgubise ti VELKANI.....majmujeeeeee
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi