Mourinho dovodi sjajno pojačanje i kvari posao Arsenalu

U Atleticu je potpuno podbacio

Mourinho dovodi sjajno pojačanje i kvari posao Arsenalu

S. Grebović

Mikel Arteta je preuzeo Arsenal i pred njim su pune ruke posla.

Lemar je prije godinu i po dana stigao među Jorgandžije, ali daleko od toga da je zadovoljio ukuse Simeonea. Odigrao je 21 utakmicu u svim takmičenjima, samo u jednoj je igrao svih 90 minuta, a još uvijek nije postigao niti jedan gol.

Prema pisanju Independenta, Tottenhem je spreman da ponudi osam miliona eura na ime pozajmice do kraja sezone kada bi fiksna otkupna klauzula za Sparse iznosila 66 miliona eura.

Već se ranije pisalo o interesovanju Arsenala za ovog igrača, a čini se kako su Pijetlovi opasno pokazali interes da unište planove svog najvećeg rivala u vezi ovog pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije nego što je stigao u Madrid, 24-godišnji Francuz je bio glavna meta Arsenea Wengera dok je još vodio londonski klub.

Arsenal nije jedini koji je zainteresovan za Lemara s obzirom da ga i Lyon želi vidjeti u svojim redovima.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi