5

Komentari (5)

SheleSt
GAZIJADNIČE ta bolest šta ti imaš je neizliječiva,iskompleksirani si kreten koj nit smrdi nit miriše,idi pa izdr..j pa se tako malo ispuši redikulu umobolni
yossarian
Raja popustite malo, 142 minusa i 66 prijava za @GAZI.JAGA u samo 5 dana! Ima i većih budala, eno onaj Švabo sa koronom bježi od doktora i policije. Ovaj jest bolestan, ali ne prenosi zarazu.
yossarian
To što misliš da je "normalna raja", ili su tvoji ostali profili ili te neko podbada kao seosku ludu da praviš budalu od sebe. I uspijeva u tome, fakat.
yossarian
Hahahahha, ko priča o glupim teorijama... Autor najgluplje teorije koju iznova žvače bez imalo smisla za humor i mjeru. Ljudima se više usta osušila govoreći ti (tj. jagodice ih zaboljele kucajući) koliko si glup sa svojim komentarima. Sad ti samo lupaju minuse, da te sklone sa portala. BTW, dobro ste prošli, West Ham već dva mjeseca nema poraz...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.