Arsenal započeo pregovore sa Kolašincem?

Prema pisanju Daily Maila

Arsenal započeo pregovore sa Kolašincem?

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Sead Kolašinac bi karijeru mogao nastaviti u Arsenalu.

Nakon što su već pokazali interes u januarskom prelaznom roku, skauti londonskog kluba su posljednjih nekoliko mjeseci pratili našeg reprezentativca, s kojim su navodno već započeli pregovore.

Kolašinac sa Schalkeom ima ugovor do kraja sezone i bit će zanimljivo vidjeti u kojem će klubu nastaviti karijeru. Zainteresovanih je mnogo, posebno iz razloga što niko ne želi propustiti priliku da besplatno dovede mladog fudbalera koji u budućnosti može mnogo doprinijeti na terenu, ali i donijeti ogromnu zaradu.

Sead Kolašinac je ove sezone za Schalke odigrao 31 utakmicu. Postigao je tri gola i upisao sedam asistencija i jedan je od defanzivaca s najvećom ocjenom u ovoj sezoni Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Arsenala, interes za Kolašinca pokazali su Chelsea, Tottenham, Manchester City, Everton, Juventus, Milan...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi