Arsenal želi igrača Southamptona

Mane u Arsenalu

Arsenal želi igrača Southamptona

Midhat Šljivak

Ekipa Arsenala spremna je poslati ponudu Southamptonu za 22-godišnjeg fudbalera Sadia Manea.

Theo Walcott je jako blizu odlaska iz Arsenala. Njegova naredna destinacija bi mogao biti Liverpool, a Topnici već imaju rješenje za njegovu zamjenu.

Pokušaće dovesti sjajnog krilnog igrača Southamptona Sadia Manea, koji ove sezone igra fantastično za ekipu sa St. Mary stadiona.

Mane je član Southamptona od prošle godine. Stigao je iz ekipe Salzburga, a Arsenal bi za njegove usluge morao izdvojiti oko 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Mane je postigao šest pogodaka za Southampton.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.