Özil: Borit ćemo se, možemo izbaciti Monaco

Fudbaler Arsenala

Özil: Borit ćemo se, možemo izbaciti Monaco

Fudbaler Arsenala, Mesut Özil, optimističan je kada je u pitanju plasman Arsenala u četvrtfinale Lige prvaka. 

Iako je Arsenal poražen u prvom meču od Monaca, Özil je u izjavi za klupsku stranicu istakao da njegov tim može nadoknaditi prednost Kneževa. 

"Veoma je važno da rano postignemo gol, ali moramo ipak da budemo strpljivi. Borit ćemo se, bit će to bitka od prvog do posljednjeg minuta", riječi su njemačkog fudbalera, koji je potom dodao:

"Moramo da postignemo tri gola, a naš cilj je da uradimo upravo to. Bit će teško dati tri gola, jer se Monaco dosta dobro branio u dosadašnjim utakmicama Lige prvaka. Ali, ako pogledate naše posljednje utakmice i način na koji smo igrali protiv Manchester Uniteda, mislim da možemo dalje", kazao je Özil. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Revanš susret između Arsenala i Monaca na rasporedu je sutra. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti