Wenger je spreman dati veliki novac za veznjaka Nice

Napušta Nicu?

Wenger je spreman dati veliki novac za veznjaka Nice

Eldar Ganibegović

Arsene Wenger ovog ljeta dosta posluje i poznato je da se u posljednje vrijeme povezuje sa Jean Serijem, koji nastupa za Nicu. 

Veznjak Nice je prethodno bio veoma blizu prelaska u Romu, dok se također povezivao i sa Tottenhamom, međutim do transfera nije došlo. 

Arsenal je posljednja ekipa koja ga prati i koja ga želi angažovati. Wenger je spreman izdvojiti 35 miliona funti za njegove usluge, što bi trebalo biti dovoljno da ga Nica pusti.

ESPN prenosi kako transfer Serija u redove Topnika najviše zavisi od plasmana Nice u Ligu prvaka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Seri je u Nicu stigao 2015. godine iz redova Pacos Ferreire, dok ga Wenger posebno prati od prošle sezone, gdje je on i zablistao u dresu francuske ekipe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi