15

Komentari (15)

Adnan@Kara
Proces kroz koji prolazi MU, Milan, Inter telmibe sezone ima bolji rejting. Dakle veći klubovi od Arsenala prolaze kroz ista sranja. Zatim Španija - u rejtingu arsenl su Valencija Sevilla i Viljareal te u oni prolaze kroz peoces. Tako da plaćenici od****te.
PRAVIGAZIJA
Dobro di opisao, ovaj drugi dio teksta(Valencia i Sevilla), jer u ovaj prvi dio ne spadate, jet to su VELIKANI..vi ste samo BOGATI KLUB iz sredine Engleske lige..i nema ovdje HEJTERA, samo iznosimo CINJENICE..a vi uvijek nađete nesto pozitivno u neuspjesima i porazima, bas kao sto si nam objasnio u svom komentaru..po tvome neuspjesi 56SENALA su opravdani, jer u krizi su i nabrojani..zato i jeste tu gdje jeste..
Adnan@Kara
Samo brate ti si isfrustriran. Idi ba u wc i baci ga, bit će ti lakše. Eto Liverpool najveći klub pa nema uspjeha EPL. Nakon mnogo godina, rada truda i slaganja kockica možda osviojr PL. Arsenal je jako dobar klub i fabrika novca. Za nešto više bit će potrebne promjene u samom vrhu i mnogo više ulaganja po ugledu na vodeće evropske klubove.
PRAVIGAZIJA
Ozenjen sam, nemam navike kao TI..drugacije to rjesavam...nemoj Liverpoola stavljati u kontekst 56SENALA, raja ti se smije..sta je sa 56SENALOVIM kockicama? Do kada ce ih slagati?
Adnan@Kara
Očito ti gospoja ne daje dovoljno pa ipak odi u wc da ga otreseš. Kada je Livepool osvoji zadnji put osvojio EPL... U tom aspektu je prosječan klub.
PRAVIGAZIJA
Vi STE poznati po tome sto SVOJE NEUSPJEHE prikrvate upiruci prstom u druge i njihove slabosti..Nisam fan Liverpoola, ali to je VELIKAN, i dovoditi u vezu njega i 56SENAL moze samo neko ko je lud i nerealan, a to su najcesce navijaci 56SENALA..sportski pozdrav, u meni nema zlobe, ja samo ISTINU govorim..
Adnan@Kara
Ne znam ko spominje zlobu , već frustraciju. Odi u wc, a malo i psihologu. Liverpool je prema razultatima prosječan klub.(uzimajući u obzir EPL).
_arsenal_
Kako li zenu smaras tek
PRAVIGAZIJA
Svaka cast upravi 56SENALA, kakav su samo prelazni rok odradili..strasni PEPE je dosao za skromnih 80 miliona plus najbolji stoper Luis..kako su se samo prsili u prvih 5 kola, kako je to konacno TAJ 56SENAL..ali fino sam im rekao, kao i svake godine, GENETSKI GUBITNICI, tim od 6 mjesta pa DOLE..Trebaju mi biti zahvalani za ovo 56SENAL, jer prema tabeli su 10SENAL..ali oni su u procesu podmlađivanja ekipe, jos od BERGKAMPA..sportski pozdrav svima koji razumiju ono sto cijelo vrijeme pisem, to nije vrijeđanje, to su CINJENICE...
BobPaisley
...ma ovdje samo treba malo zakrpiti odbranu,dovesti dva kvalitetna veznjaka i nekog boljeg trenera i opet ce biti onaj stari Arsenal koji ce se boriti za 4. mjesto...imaju previse zahtjevne navijace,a klub u 100 i kusur godina postojanja osvojio 2 beznacajna europska trofeja u takmicenjima koja vec odavno ni ne postoje...
Rekorderi
Kad se samo sjetim kakav je to tim 2000-tih bio. Na šta su spali. Igrači (čast 3, 4 izuzetka) su ispodprosječni za englesku ligi. Mentalitet luzerski da ne može gore. Trebaće 10 godina da se izvuku iz ovog.
BobPaisley
...ne moze se porediti EPL iz tih godina sa ovom danasnjom...tada nije bilo nikakve konkurencije...United harao godinama sa igracima tipa brace Neville,Wesa Browna,Johna O'Shea,Nicky Butta,Quintona Fortunea,Sylvestrea i slicnih panjeva,ne mogu da se sjetim svih...ako cemo biti realni i objektivni,ekipa sa takvim igracima bi se danas borila za opstanak,a takavUnited je bio jedina konkurencija Arsenalu...
PRAVIGAZIJA
Gospodine niste upuceni, samo PEPE je placen 80 miliona..ali džaba vam i to, vama ipet prednost imaju Sake, Chambersi, i ostali panjevi..ali polako, gradite tim, u procesu ste, a i Brighton, Vila, Watford, Burnley i Sheffield su nikad jaci..ali vi cete opet nesto pozitivno izvuci iz svih poraza..
Rekorderi
@BobPaisley Jesi ih pobrojao :) Istina i da je sa takvim igračima Man. Utd igrao respektabilnu ulogu u LP. Čak je i osvojili 2005., 2006., 2007., 2008., nisam siguran. I još jedno finale. Arsenal takođe bio prisutan u vrhu evropskog fudbala. O EPL da ne govorimo. I što je najsmješnije, danas daju enormno veću količinu novca nego za tadašnje igrače. Gledam ih sinoć i tačno mi ih žao
eye of the tiger
Polako to je proces koji moraju proci sto bi neki rekli hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.