Arsenalu stiže pojačanje, konačno su pobijedili Bayern
Foto: EPA

Mladi štoper na Emiratesu

Arsenalu stiže pojačanje, konačno su pobijedili Bayern

M. Šljivak

Londonski Arsenal dogovorio je dolazak još jednog mladog fudbalera u svoje redove.

Godinama unazad francuski stručnjak Arsene Wenger je dovodio nepoznate igrače kojima je davao šansu, a i nakon njegovog odlaska klub će očigledno nastaviti istim putem.

Novi igrač Topnika od ljeta će postati reprezentativac Turske, 21-godišnji štoper Caglar Soyuncu, aktuelni igrač njemačkog Freiburga.

Skauti londonskog tima pratili su igre ovog fudbalera tokom sezone. Smatraju da je pravi igrač za njihov tim i odlučili su ga dovesti u svoje redove.

Ovu vijest je potvrdio predsjednik njegovog bivšeg tima Altinordua Seyit Mehmet Ozkan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Arsenal je od nas tražio informacije vezane za njega. I naš klub će zaraditi od transfera u Arsenal. Želio ga je i Bayern, ali on je na putu u Premier ligu", rekao je Ozkan za turski Sabah.

Soyuncu će Arsenal koštati oko 15 miliona eura od čega je dobar procenat imati Altinordu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi