11

Komentari (11)

AmarHZ
nemoj Allaha tu
Analiticar
Poruka za ove psovace i za ''ljude'' koji vode portal: Spusticu se na vas nivo i odgovoriti vam ovako: Jebem ti sina na prvi rodjendan. Kuji koja te je okotila se poserem u pizdurinu smrdljivu balinsku i nogom nabijem da joj nan nos izadje. Takodje ovim smradovima koji vode ovaj portal i dozvoljavaju takvima kao ti da pisete jebem bolesnu djecu prije prvog rodjendana. Dabogda vam se Srebrenica u kuci ponovila i da vam svi izginu samo vi da ostanete zivi jos 100 godina. Jebem vam sve koji su vam izginuli u ratu.
ArminA
Care mjenjaj dilera...
Koba84
Tebi druze nije dobro nikako.
Benjamingst
Sta se tebi desi Analiticar... legendo posjeti kakvog dobrog pshologa pod hitno.
Da li je igrao onaj bevezni fudbaler Salcinovic, Salcinovic je vise talentovan da bude ekonom u FK Celik - Zenica. Salcinovic i Nogomet to su dva razlicita pokma.
Analiticar
Ovaj malo precjenjuje tursku ili potcjenjuje BH ligu?
ArminA
To hoces reci da je BH Premier Liga nesto ozbiljna stvar,jaka liga? Turska je 17 spratova iznad nase lige.... Dapace amateri naspram Turska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.