Trener Čelika nakon utakmice na Koševu

Arslan: Ovdje sam vidio igrače koji mogu igrati u Turskoj, preporučit ću ih svojim prijateljima

Večeras je na najvećem bh. stadionu odigran duel 30. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Čelika. Sarajevo je razbilo protivnika i slavilo sa 5:0.

Nakon utakmice okupljenim novinarima se obratio trener gostiju iz Zenice Cihat Arslan.

"U lijepoj atmosferi lijepa utakmica. Čestitamo Sarajevu, zasluženo su pobjedili. Na početku smo igrali neku igru, imali dvije dobre šanse, ali ih nismo iskoristili. Ali i da su to bili golovi opet bismo izgubili. Ipak, imali bi više samopouzdanja", istakao je Arslan, pa nastavio:

"Sarajevo je igralo sve bolje i bolje, a mi smo rano odustali. Čestitam i svojoj ekipi, ali ne na ovoj utakmici. Ipak, smo ekipa koja je izborila opstanak."

"Imali smo problema sa povrijeđenim igračima, a i nedostajali su nam posuđeni igrači Sarajeva koji nisu mogli igrati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li napuštate klupu Čelika?

"To ćemo razgovarati sa predsjednikom. Pripremamo ekipu za iduću sezonu. Sa predsjednikom ću razgovarati, ako on kaže da odstupim ja ću to uraditi odmah, ako kaže ne, ostaću... Svako u ligi gleda da bude uspješan, a ja mislim da smo od Čelika dosta toga napravili, a ovdje sam stekao veliko iskustvo. Vidio sam da ovdje ima dosta igrača koji mogu igrati u turskoj ligi i njih ću preporučiti svojim prijateljima u Turskoj. Napravio sam jedan dosije takvih igrača, biću određeni most sa Turskom".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Analiticar
Poruka za ove psovace i za ''ljude'' koji vode portal: Spusticu se na vas nivo i odgovoriti vam ovako: Jebem ti sina na prvi rodjendan. Kuji koja te je okotila se poserem u pizdurinu smrdljivu balinsku i nogom nabijem da joj nan nos izadje. Takodje ovim smradovima koji vode ovaj portal i dozvoljavaju takvima kao ti da pisete jebem bolesnu djecu prije prvog rodjendana. Dabogda vam se Srebrenica u kuci ponovila i da vam svi izginu samo vi da ostanete zivi jos 100 godina. Jebem vam sve koji su vam izginuli u ratu.
0 27
Analiticar
Ovaj malo precjenjuje tursku ili potcjenjuje BH ligu?
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi