Arslanagić: Ne znam ko nas može sustići

Standard korača ka naslovu prvaka

Arslanagić: Ne znam ko nas može sustići

I derbi minulog kola Jupiler lige Belgije riješio je lider Standard u svoju korist. Dino Arslanagić, mlada zvijezda ovog kluba nakon pauze od jedne utakmice vratio se u tim i ponovo igrao svih 90 minuta. 

Iako je Standard pobijedio, Arslanagić sinoć nije imao svoju večer. Waregem je najbolje prilike napravio nakon grešaka potencijalog reprezentativca BiH.

„Ne znam zbog čega, ali znam da sam pogriješio. Srećom nismo platili ceh zbog mojih grešaka. Izgubio sam tri lopte što je moglo biti kobno,“ kazao je Arslanagić, te dodao:

„Iskoristili smo ponovo M'Pokua i njegovo najjače oružje – slobodan udarac. Zahvaljujući pobjedi sada smo uvjerljivo prvi i ne znam ko može dostići ovu razliku. Ja se nadam niko.“

Standard je lider na tabeli sa 60 bodova, deset više od drugoplasiranog Club Bruggea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti