Arslanagić: Prepun samopouzdanja dočekujem naredne mečeve

Jedan od najboljih igrača Standarda

Arslanagić: Prepun samopouzdanja dočekujem naredne mečeve

Standard iz Liegea korača krupnim koracima ka naslovu prvaka Belgije, a važan dio u kompoziciji trenera Guya Luzona je igrač naših korijena koji još uvijek ima belgijski pasoš, Dino Arslanagić. 

Arslanagić je na posljednjoj utakmici Standarda protiv Lokerena postigao pobjedonosni gol.

„Veliko je zadovoljstvo vratiti se u Liege sa bodovima iz Lokerena. Odigrali smo dosta dobro, nismo protivniku dozvoljavali da ozbiljnije ugrozi naš gol,“ kazao je Arslanagić, te dodao:

„Cilj mi je bio ustaliti se u prvoj postavi što mi je pošlo za rukom. Prepun samopouzdanja dočekujem naredne utakmice. Učinit ću sve da ostanem dio naše najbolje postave.“

Standard nakon 23 kola vodi na tabeli Jupiler lige sa deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Anderlecht.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.