Artem Dzyuba se ponudio Realu: Kada bih ja birao...
Foto - EPA

Rus navijač Kraljeva

Artem Dzyuba se ponudio Realu: Kada bih ja birao...

M. Šljivak

Ruski napadač Artem Dzyuba (31) javno se ponudio madridskom Realu.

Tokom javljanja uživo na Instagramu 31-godišnji napadač je isakao kako je veliki navijač Reala i ponudio se da ga potpišu za narednu sezonu.

"Od malena sam veliki navijač Real Madrida. Raul, Carlos, Redondo, Ronaldo... Kakav je to tim bio. Volio bih tamo igrati i ako bih mogao birati uvijek bi izabrao Real", poručio je Dzyuba.

Sjajni napadač Zenita ostaje bez ugovora ovog ljeta. Saradnju sa timom iz St. Petersburga neće produžiti i pretpostavlja se da će karijeru nastaviti van Rusije.

Za njegove usluge se interesuju ekipe iz Njemačke, Engleske i Italije, a ove sezone je u 28 utakmica postigao 15 golova i imao je 12 asistencija u dresu Zenita.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi