15

Komentari (15)

limvotemirvah
I onda kod nas ljudi napadaju Mirvica sto tjera igrace. Vidite da tako i treba, sila Bog ne moli.
DOKTOR_GAZ_
Puno tekstova o timu koji ima EVROPSKIH TROFEJA kao i Leotar..znam da djeca vole bajke, ali uozbiljite se malo...0, N U L A evropskih trofeja.
Tutumaca
DOKTOR_GAZ_
Nabroji mi AR567ALOVE EVROPSKE TROFEJE, intelektualac!!
DOKTOR_GAZ_
Levatu PRICAJ ARGUMENTIMA..kada te pitam koji ti je najdrazi evroski trofej(AR567ALOV), onda odgovis, taj i taj..a ne da BUDES PROST..znamo da si GLUP i prije nego potvrdis..
user1687016614
Doktore možeš li molim te samo pojasniti čemu toliki kompleks zbog Arsenala,znaš futaš ovdje ljude i provociraš neke reakcije ali brate jako nezrelo i plitko to sve izgleda…kada pričamo o Arsenalu pričamo o klubu iz glavnog grada jedne velike države pričamo o simbolu jednog čitavog dijela tog velikog grada,smješten na sjeveru Londona svoje pristalice ima od kada postoji,brate ne da pričamo o velikanu nego pričamo o jednoj od najprofitabilnijih svjetskih firmi jer je danas moderni fudbal pretvorio klubove u firme,pričamo o nevjerovatnim prilivima sredstava sa svih mogucih strana,pričamo o svjetski prepoznatljivom brendu,pričamo o top 3 najtrofejnija kluba kolijevke fudbala,pričamo o jednoj infrastrukturi koja jedan klub čini velikim a Arsenal sve to ima,Evropa je nedosanjan san mnogim navijačima ovoga kluba ali stvarno misliš da slina poput tebe čini nešto veliko provocirajući reakcije na najbanalnije prizemno jeftine priglupe komentare…sto prije odrasteš prije ćeš naučiti uživati u utakmicama giganta iz sjevernog Londona…budi mi dobar i oplemeni se čitanjem izučavanjem novog i mozgu ti stranog pa ćeš popustiti i s baljenjem po portalima
DOKTOR_GAZ_
Pravi si primjer navijaca AR567ALA. SVE ni nabrojao, pokusao POVEZATI, ali DZABA, opet NEMA TROFEJA...kopcas, NEMA? DZABA KOLIJEVKA, bla bla, NIJE VELIKAN..
user1687016614
Stani brate onda svi moramo navijati samo za timove koji su u evropi napravili nešto?
user1687016614
Koje si ti vime od insana
DOKTOR_GAZ_
Ne, APSOLUTNO. Nego ne smijemo govorit LAZI..Velikani su City, Liverpool, United, Chelsea, Vila, Forrest...AR567AL je BOGAT, ali NIJRLE VELIKAN..kopcas?
user1687016614
Kopčam brate i slažem se s tobom u potpunosti,jesu li bar malo velikan ako se zna da su igrali finale lige šampiona?
user1687016614
I zašto nisi pomenuo west ham?
DOKTOR_GAZ_
Velikan ILI JESI, ILI NISI..DA bi bio velikan, moras IMATI OSVOJENU LIGU SAMPIONA..nadam se da si shvatio.
user1687016614
U kom pravcu su krenuli da se razvijaju kao klub nije isključeno da se ubrzo pokaješ za svoje gnomanje
DOKTOR_GAZ_
Mlad si jos..oni majstori LUNE NADE..Uvijek na izvoru, VAZDA ZEDNI..sportski pozdrav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.