Freddie Ljunberg ostaje pomoćni trener nakon što je proteklih nekoliko mečeva bio zadužen za vođenje prve ekipe, a bilo je govora da bi mogao krenuti samostalno u trenerske vode u Švedskoj.

Pridružio se timu Artete i Albert Stuivenberg, Nizozemac koji je bio zajedno s Louisom van Gaalom u Manchester Unitedu i koji trenira od 1992. godine.

Trenutno je pomoćnik menadžera momčadi Walesa s Ryanom Giggsom i nastavit će u toj ulozi kao i svojim dužnostima u Arsenalu do ljeta nakon Evropskog prvenstva.

Steve Round se također pridružuje klubu kao pomoćni trener. On je trenirao s Middlesbroughom, Evertonom, Manchester Unitedom i reprezentacijom Engleske, a bio je i direktor u Aston Villi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inaki Cana Pavon dolazi kao trener golmana iz Brentforda kako bi radio sa Sal Bibboom. Inaki je ranije radio u Španjolskoj i Danskoj nakon što je igračku karijeru započeo u Barceloni.

"Oduševljena sam što imamo uz sebe ovu talentovanu grupu trenera. Oni donose sjajan spoj iskustva i svježeg razmišljanja. Uz talentovane ljude koje već imamo u klubu, oni će biti ključni ljudi koji će nas vratiti pobjedničkom načinu", kazao je Arteta.