Arteta izjavom o Davidu Luizu navukao bijes navijača

Dobit će novi ugovor?

Arteta izjavom o Davidu Luizu navukao bijes navijača

E. Oštraković

Nogometaši Arsenala sinoć su poraženi na gostovanju kod Manchester Cityja sa 3:0.

Glavni krivac za poraz bio je David Luiz koji je direktan krivac za prvi gol, te je skrivio penal i dobio direktan crveni karton.

Nogometaš kojem na kraju mjeseca ističe ugovor sa Arsenalom odigrao je sigurno najlošiju partiju u karijeri, te iako navijači žele njegov odlazak, Artetu to ne brine.

"Bio je iskren u svlačionici. Moje mišljenje o njemu se ne mijenja nakon ove utakmice. Znam kakav je nogometaš i neću mjenjati svoje mišljenje o njemu. Odluka kakvu smo htjeli donijeti prije ove utakmice biti će donesena. Večerašnja utakmica to neće promijeniti", rekao je Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo da li to znači da će Luiz ipak dobiti novi ugovor u Arsenalu, te će tako razočarati navijače.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi