David Luiz je navijače Arsenala zgrozio na terenu, a izjavom poslije utakmice ih je dotukao

Brazilac se nije proslavio

David Luiz je navijače Arsenala zgrozio na terenu, a izjavom poslije utakmice ih je dotukao

Admin Čaušević

Nastavljen je i engleski Premiership. Arsenal je opet izgubio veliki meč. Ovaj put od Manchester Cityja s 3:0. Mnogi će reći ništa novo za Topnike.

Glavni tragičar susreta bio je David Luiz. Brazilac je odigrao užasan meč s nekoliko pogrešaka, a uz to je u 49. minuti dobio i crveni karton. Na terenu se zadržao manje od pola sata jer je priliku za igru dobio srediom prvog dijela.

Nakon što je navijače Arsenala zgrozio svojom 25-ominutnom horor predstavom na terenu, dotukao ih je izjavom poslije susreta da i dalje želi ostati član londonske ekipe.

"Ja sam pogriješio. Tim je igrao dobro, pogotovo sa deset igrača. Trener je nevjerovatan, svi igrači su nevjerovatni, moja je greška. Želim da budem ovdje. Trener to zna. On želi da ostanem", kazao je Luiz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilskom defanzivcu ugovor ističe za 14 dana i teško je vjerovati će potpisati novi. Vrlo lako bi se moglo desiti da avantaru na Emiratima okonča crvenim kartonom jer će biti suspendovan za naredni meč.

"Trebao sam napraviti drugačije odluke u posljednja dva mjeseca, ali nisam. Ne želim da tražim alibi ili opravdanje, moja je greška. To je to. Sviđa mi se ovdje, zato nastavljam naporno da treniram", kazao je Luiz.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
Manc vs David Luiz 3-0
0 0
opasni_medo
samo jedan poyy za GAYiju....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi