6

Komentari (6)

Edo90
Pravi jaran Mustafi
Gazija_debil
Morate shvatiti da covjek igra pod pritiskom svaku utakmicu jer se ocekuje njegova greska, i zbog toga ona se desi
BobPaisley
...covjek je statisticki medju najboljim stoperima lige,to sto igra u rastimanom orkestru ne znaci da nije dobar...problem je sto se mora naci neki dezurni krivac koji ce biti uvijek pod lupom i uvijek se ceka samo neka njegova greska...
SakeArsenal
Aj da se ne lažemo, lik napravi grešku svaku 2-3 utakmicu
BobPaisley
@SakeArsenal ...da se ne lazemo,statistika kaze da je covjek medju 5 majboljih stopera u ligi...nisam to ja izmislio nego statisticari tako tvrde...mozda bi Arsenal bio jos gori u defanzivi da dodje neko drugi umjesto njega..eto vam Luiza,dosao covjek nije odigrao ni jednu utakmicu kako treba...da dodje i van Dijk vjerovatno bi se i on pogubio tamo.
GigantMostarski
Realno je i proigro pod Artetom s obzirom da je prije Artete bio totalno izgubljen i dekoncentriran baš u svakom napadu. Ocigledno da sad igra u punoj boljoj formi pod nekim novim trenerskim instrukcijama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.