Arteta kao da želi da ga navijači mrze: Omraženom igraču među Topnicima želi produžiti ugovor

Šta on to radi?

Arteta kao da želi da ga navijači mrze: Omraženom igraču među Topnicima želi produžiti ugovor

E. Oštraković

Arsenal je nakon jako lošeg starta sezone, nakon povratka poslije pauze zbog koronavirusa, konačno počeo da igra dosta bolje.

Upisali su Topnici nekoliko pobjeda, te su se vratili u trku za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Iako će jako teško uhvatiti jedno od prva četiri, ali i peto mjesto koje će možda voditi u Ligu prvaka, Arteta smatra da je sve proces, te sprema promjene za narednu sezonu.

Navijači se nadaju da će Španac neke igrače otjerati, a među njima je i Mustafi, koji je igrao očajno, ali u posljednje vrijeme igra zaista sjajno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je Arteta imao ogroman uticaj na njegovu igru, što se nikako nije dopalo navijačima Arsenala koji žele da on ode.

Mustafi se ustalio u prvi tim, igra jako dobro, a to bi moglo značiti novi ugovor za njega jer mu trenutni ističe 2021. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...covjek je statisticki medju najboljim stoperima lige,to sto igra u rastimanom orkestru ne znaci da nije dobar...problem je sto se mora naci neki dezurni krivac koji ce biti uvijek pod lupom i uvijek se ceka samo neka njegova greska...
9 2
GigantMostarski
Realno je i proigro pod Artetom s obzirom da je prije Artete bio totalno izgubljen i dekoncentriran baš u svakom napadu. Ocigledno da sad igra u punoj boljoj formi pod nekim novim trenerskim instrukcijama.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi